Saturday, 24 December 2011

Terindah ".)

Happy "))


Hari ni aku rasa happy sangat ... Dapat keluar tenangkan fikiran aku yang serabut ni..aku karoke tadi semua lagu-lagu sedih..Entahlah, aku pun taktau kenapa aku nak nyanyi lagu-lagu sedih tu..Maybe ikut mood aku tak..Hee :))


Hari juga aku happy coz tadi dia message aku..Akhirnya rindu aku terubat juga..Terima Kasih Musyuk <3


Tapi hari ni aku penat sikitlah coz teman member aku buat lesen..Tunggu melangok je..HUHU...then dia belanja makan :) thank AFIQ ..hee :)


Hope esok pun aku akan happy-happy juga :)

Friday, 23 December 2011

KAU TETAP DI DALAM ANGANKU-AZIE ( WITH LYRICS ).wmv

Sedih dengar lagu ni bila mengenagkan CINTA yang tak pasti :"((

myBADDAY :"((


21.December.2011 :

Aku menangis kerana terlalu takut kehilangan si dia... Aku takut untuk berpisah dengan dia.. Aku terlalu sayangkan dia.. Tapi semenjak dua menjak ni semua dah berubah... Semuanya dah tak seperti dulu lagi..
"SUKA ku kini menjadi DUKA"
"BAHAGIA ku kini menjadi SEPI"
"TIADA KEINDAHAN lagi dalam hidupku"
Semuanya menjadi MIMPI NGERIKU ...
Aku sedih sangat !
Adakah semuanya akan berakhir dengan TANGISAN ?
Ya ALLAH, berikan lah aku kekuatan untuk tempuhi semua ini ...

Aku masih perlukan DIA lagi dalam hidupku ...
Aku taknak kehilangan DIA dalam hidupku..
.



KUATKAN lah HATIku ini ...
Hanya dia yang bole buat aku ceria dan semangat :"((
Hanya dia ....
Aku terlalu MENCINTAI dia ...
DIA satu dalam SEJUTA ...
Susah untuk aku lupakan dia..

Perit untuk aku tinggalkan dia..

CINTA aku padanya adalah CINTA MATI :"(
Aku tahu kita hanya mampu merancang ALLAH menentukan ..
Tapi aku tak sanggup kehilangan dia ..
Tolonglah ...
 


SAYANG dia teramat sangat ..
banyak kenangan bersama dia..aku keluar dengan dia..

1st DATE : Rancang pakai baju sama..(warna HIJAU) warna kesukaan aku..Masa tu malu2 lagi..nak pandang muka dia pun malu je...Dia je yang asik tanya aku..hee :")
2nd DAY : Warna Pink ...
3rd DAY : Warna MERAH (warna kesukaan dia)
Aku ajar dia menunggang MOTOSIKAL ..
Pergi mandi
GUNUNG BERLUMUT ..
Sampai masuk ke semak...Sweet sangat..
Dia suap aku makan ...
Hmm ...
Aku suka sentuh
PIPI dia dengan KEPALA dia..
sebab aku suka tengok
WAJAH DIA yang sangat COMEL ;")
Keluar karoke dengan dia..
Dia suka lagu
"TAK BISA MEMILIHMU"..Aku suka tengok bibir dia bila nyayi ..Muncung2 shomel :")

Satu kenangan yang sangat indah buat aku...Tak mungkin akan aku LUPAKAN ...:"(
Mungkinkah semuanya akan berlaku lagi...
Atau hanya akan menjadi kenangan
TERINDAH buatku ... :"((
AKU SANGAT-SANGAT PERLUKAN DIA DLAM HIDUPKU :"((

Thursday, 8 December 2011


EN.MD NOR BIN MOHSIN & PN.PONLIAH BINTI PARJAN !

Siapa ni ? ni lah parents aku yg aku sangatsangatsangat sayangi <3
aku bangga ada parents macam diaorang ni ...
sangatsangat bangga ...


NAK TAU KENAPA ?

sebabnya kedua ibu bapa aku ni lah yang telah menjaga , mendidik, membesarkan 18 orang adik beradik aku ! Korang mampu ? belum tentu mampu nak jaga 18 orang kan ?
kedua ibu bapa aku ni sumber inspirasi aku !



APA AKU NAK BAGI BUAT KEDUA IBU BAPA KU ?


Firstly , aku akan sentiasa mendoakan kebahgaian, keberkatan hidup mereka didunia dan juga akhirat ...
SENTIASA MENDOAKAN MEREKA !
walaupun aku tak menjadi anak yg SOLEH !
Second , bila dah dapat pekerjaan yang sempurna nati aku nak ajak dorang pi MENUNAIKAN IBADAH HAJI !
InsyaALLAH ! AMIN3x ...

Third , aku nak jaga mereka sepertimana dia orang menjaga aku dulu :)

AKU SAYANG KEDUA IBU BAPA KU <3

Urghhhhh....ramainya...! sape ni ?


law korang nak tau nilah keluarga besar Family kue?
besar ke? besarlah..cuma orangnya je kurus2..huhu...
family aku semua sekali ada 18 campur mak abah aku 20 lah...
ni belum campur nan abang ipar aku n akak ipar aku lagi..
+ - semua sekali sama dengan lebih kurang 24 orang.
3abang ipar.1akak ipar..
dah habi ke ?sape kata...anak saudara aku lagi...
campurcampur semua skali anak saudara aku ada 12 orang anak saudara...
korang tambahlah sendiri semua sekali oke...


tapi...
3orang daripadanya telah meninggal dunia...
AL-FATIHAH ...
(buat dia orang)
abang aku 2 orang dah pun meninggal...
lagi sorang anak saudaraku...
sedih je..:( hmm..
semoga diaorang ditempatkan dalam golongan orang2 yg beriman...AMIN3x..
insyaALLAH :)


dah, ni jela citer sal family aku...
tak bole citer lebih2..aku tak ingat aw nak citer satu2 sal family aku ni..HUHU :D

Wednesday, 7 December 2011



Assalamualaikum :)


Hello ! hmm, who i am ? want know me ?
i am
SHUKRI !
sweet18 (2011)
i like dress up like someone look crazy :D
i like to capture my own picture <3
dreaming ?

i like to karoeka !
myfavourate song : Kerispatih_Tapi Bukan Aku !
cant miss this song ! HEHE :D



i like hang out <3
sometime i just hangout alone :)

silent boy :/

shy =='
HAHA :P

want know more about me ?
find me ...HEE :))